Atfies Marketing &
Event Coaching

Heesweg 17
5741 CR Beek en Donk

Tel : 06 - 51 21 00 57

info@atfies.nl
www.atfies.nl

Atfies

De naam Atfies komt voort uit een lettermix van Fiësta.
Onder de naam Fiësta uw Party Partner hebben wij samen ruim 23 jaar lang succesvol gewerkt aan het organiseren en uitvoeren van feesten en evenementen op locatie van zowel particulieren als bedrijven.

Toch besloten wij om eind 2013 ons succesvolle bedrijf te beëindigen. Naar ons gevoel was het plafond van Fiësta aangetikt, een verdere groei zou enkel gepaard kunnen gaan met een herstructurering van de bedrijfsopzet. Nog meer (nieuw) party materiaal, uitbreiding van vervoerscapaciteit, personeelsbestand, leveranciersaanbod etc.
Deze bedrijfsaanpassingen zouden ten koste kunnen gaan van ons werkplezier dat we 23 jaar lang hebben gehad. Onze manier van werken was op basis van kwaliteit, creativiteit en persoonlijke aandacht. Als je dit uit het oog dreigt te verliezen door schaalvergroting dan kun je het volgens ons nooit goed doen. Zonde van onze tijd, energie en humeur, juist deze emotie had ons immers gebracht waar we stonden.

Maar ja…… als je geen grenzen opzoekt weet je ook nooit of er ruimte is voor iets nieuws.

We 'gooiden onze oude schoenen' weg voordat we nieuwe hadden maar wij waren er van overtuigd dat het goed zou zijn om even extra van het leven te gaan genieten en dat er uiteindelijk nieuwe deuren voor ons open zouden gaan.
In een warrige economische tijd voor velen een onverwachte en soms ook moeilijk te bevatten beslissing maar voor ons een luxe-moment wat financieel gelukkig ook mogelijk was.
Een beslissing waar we tot op de dag van vandaag geen seconde spijt van hebben gehad en ook enig moment van verveling is ons vreemd geweest. Van helemaal stoppen met werken kon voor ons nooit sprake zijn, daar zijn we immers nog veel te jong en energiek voor.

Atfies Marketing en Event coaching is ons nieuwe bedrijf wat we in het najaar van 2014 hebben opgericht. Voor de naam en logokleur is bewust gekozen met een knipoog naar Fiësta. Atfies heeft zijn oorsprong en ervaring uiteindelijk te danken aan Fiësta, vanzelfsprekend is de bedrijfsopzet van een andere aard.

Voor prangende vragen, creatieve ideeën of gewoon een kopje koffie, bel gerust.